Spitalul nu e balamuc

Mi-a atras atentia poza asta … e de ieri , de pe contul lui Ponta de FB, nu-l urmaresc dar ma tot intoxica Zuckerberg cu sponsored post-ul lui. Voua vi se pare ceva ciudat?

ponta         Pe usa scrie “sala operatii chirurgie” Acolo, langa doctorul Ponta si primar, sunt ministrul Sanatatii si directoarea spitalului sau ce-o fi ea. Nu vi se pare nimic in neregula cu gasca asta de Batmani in negru? E usor ,de data asta nu e vorba de cap ci de picioare…Lui Ponta n-ai ce-i cere ca el e doctor in altele,  lui Banicioiu nici atat ,ca doar nu e ministrul Sanatatii (sau e?), primarul e oricum cu ochii in tavan,, .

Oare n-ar fi fost de asteptat ca d-na doctor de langa ei, daca tot era la munca, sa le spuna distinsilor neciopliti ca nu prea au ce cauta in blocul chirurgical cu pantofii de drum,  aceiasi pantofi care tocmai trecusera pe la Mioveni prin hala Dacia ,aceiasi care trecusera cu cateva minute inainte prin moloz (. aici restul pozelor)  Sa explice grupului Matrix reloaded ca bacteriile astea nu prea se sperie nici de SPP , nici de ochelarii sau functiile lor, ca cipicii de plastic care se trag peste pantofi nu sunt pusi acolo doar pentru cei care vin sa dea mita ci si pt cei care o incaseza legal.

D-na doctor, spitalul trebuie sa ramana un mediu aseptic, iar un mediu aseptic nu prea se pupa nici cu politica nici cu politicienii  si in general nu se pupa cu niciun pantof de strada de pe planeta asta . Acolo nu se manipuleaza, nu se fac poze, acolo se insanatosesc oameni in suferinta si atat ; Pentru re-imbolnaviri va rugam sa-i asteptati afara in Romania mandra.

Balamucul asta electoral ar trebui sa ramana afara . La fel si d-na directoare, pentru ca nu a interzis accesul unor indivizi care nu au respectat minimul de igiena.

Promitem sa ne pozam noi astia mai sanatosi cu ei daca ne lasa bolnavii in pace..Dar asta numai daca si ei ne promit ca nu se descalta in public.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s